Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Skoda, ze nejste politikem, mate schopnost analyzovat. Je to presne tak. Kazdy z nas se tak trochu citi byt mravencem v nasem spolecnem mravenisti i presto, ze primarne si kazdy hledi sveho. My vnimame kritiku CR jako utok na nas, oni z ni maji pocit zadostiucineni. Proto je nemrzi zadne skody, ktere zpusobi treba pri prestrizeni kabelu. A kdyby nahodou se stalo, ze diky nefunkcnimu zabezpeceni zeleznicniho prejezdu zemrel nekdo z jejich klanu (jak jste napsal), vnimali by to jako vinu statu. Ja jsem se nekolikrat pokousel s Romy hovorit smirlivym tonem na ruzna temata tykajici se vzajemneho souziti, ovsem bohuzel jejich hodnoceni situace je naprosto zcestne a odporuje vsem logickym zakonitostem. Nejcastejsi informaci, kterou z ust Romu casto slychavam jsou jakesi katastroficke vize, ze CR je krucek pred krachem, ze ma nejnizsi zivotni uroven z cele EU, ze je zde rekordni nezamestnanost, ktera nema ve svete obdoby atd. Hlavni problem je, ze Romove nikdy nepriznaji svou chybu. Nejde o to, aby ji priznali nam ale sobe. Clovek, ktery nevidi svou vlastni chybu nemuze dosahnout napravy.

2 0
možnosti
KK

"Hanba státu..." ????   Ne. Hanba cikánům. Jejich stav je jenom jejich .....   co ? Vina ? Asi. Záležitost ? Určitě.  Nemáme vůči nim žádnou povinnost. Ani povinnost je živit, ani povinnost jim dávat byty, ani povinnost je snášet. Nic. Nejsou součástí národa ani země.

1 0
možnosti
PV

P78e48t89r 61V67a75l96a

28. 4. 2015 22:40

Dotkl jste se otázky rozdílu mezu "národem" a "státem". Součástí našeho národa nejsou, našeho státu ano. Z toho pramení povinnosti. Povinnosti vůči spoluobčanům. Povinnosti vůči národnostem neexistují. Proto je to problém státu!!! To je reálný stav, s morálkou to nemá co dočinění.

0 0
možnosti

Blog je svatá pravda. Až každý sluníčkář převychová doma aspoň jednoho cikána, tak teprve potom to bude mít účinek. Ale to je sci-fi !

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
Slyším na jméno Petr Vala a posledních sedmatřicet let jsem rodákem z východočeského Ústí nad Orlicí. A také polovičním Sudeťákem a čistokrevným eurodušínem.

Jsem autorem knih KATOVA KOMNATA, SUPRIARCHA a SUPRIARCHA: VIZE DÁVNÝCH ZÍTŘKŮ.   

 

Seznam rubrik